Diefstal Tesla buitenspiegels populair in Amsterdam

Met name in Amsterdam zouden dieven het gemunt hebben op Tesla buitenspiegels.
diefstal tesla buitenspiegels

Tesla buitenspiegels blijken steeds meer gestolen te worden. De diefstal van Tesla buitenspiegels zou met name in Amsterdam flink gestegen zijn.

Diefstal Tesla buitenspiegels

Sturen van een Mercedes, airbags van Volkswagens en Tesla buitenspiegels. Steeds weer lijkt er een golf te zijn van een diefstal van een specifiek auto-onderdeel. Dit keer is de buitenspiegel van Tesla auto’s populair onder dieven. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de techniek die verwerkt is in de spiegels. Ze zouden veel geld op kunnen leveren.

Amsterdam

Het Algemeen Dagblad meldt dat de diefstal met name plaats vindt in Amsterdag West en Zuid. Afgelopen weekend zouden er al twintig gedupeerden zijn. “Afgelopen weekend zijn bij veel Tesla’s in onze wijk de buitenspiegels gestolen. Heeft u iets verdachts gezien, of heeft u een camera die opneemt in de buurt van een Tesla, neem dan contact met ons op”, plaatste Politie Amsterdam Overtoomse Sluis op Facebook.

Diverse eigenaren in Amsterdam zijn een Teslabuurtpreventie-app gestart, zodat ze ervaringen van de diefstal van Tesla buitenspiegels kunnen delen. Een Tesla hangt vol met camera’s en ook de buitenspiegels worden hiermee in de gaten gehouden. De eigenaren delen deze beelden met elkaar.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts