Polaris komt met volledig elektrische Ranger in samenwerking met Zero Motorcycles

Polaris zou in samenwerking met Zero Motorcycles werken aan een elektrische Ranger.
polaris ranger
De Polaris Ranger, huidig model. © Roberto Nickson / Unsplash

Polaris zou naar verwachting in december 2021 beginnen met de productie van een volledig elektrische Ranger. Het is de eerste elektrische voertuig wat voortkomt uit de samenwerking tussen Polaris en Zero Motorcycles.

Elektrische Polaris Ranger

Het best verkopende model van Polaris is de Ranger; een utility terrain vehicle (UTV) of een terreinwagen in Nederlands. Daar komt mogelijk einde dit jaar een duurzaam alternatief voor: een volledig elektrische Polaris Ranger.

Helaas kunnen we nog niets meer melden dan de te verwachtte productiemaand: december 2021. Zowel Polaris als Zero Motorcycles, waar het bedrijf een samenwerking is aangegaan, delen niets over bijvoorbeeld de actieradius of specificaties. Een woordvoer van Polaris zou wel aan The Verge gemeld hebben dat ze binnenkort met meer informatie zal komen. Ook liet de woordvoerder weten dat het doel van deze elektrische Ranger is om een UTV te ontwikkelen die meer koppel, meer vermogen en meer trekkracht zou hebben. Iets wat elektriciteit zou kunnen realiseren.

Samenwerking met Zero Motorcycles

Polaris is een 10-jarige samenwerking aangegaan met Zero Motorcycles. De twee bedrijven willen samen elektrische voertuigen gaan produceren. Van UTV’s als de elektrische Ranger in dit geval tot elektrische sneeuwscooters. De beiden werken met het doel om in 2025 een volledige elektrische Polaris line-up te realiseren. Met andere woorden: elk huidig Polaris voertuig zal in een elektrisch jasje gestoken moeten gaan worden.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts